Svensson4travel

Svensson4travel

Jorden Runt 2008/2009

En dröm vi länge haft om att någon gång åka jorden runt kommer nu att förverkligas. Under 8 månader kommer vi att ta oss varvet runt jorden. För det mesta kommer vi att transportera oss med flyg, men även tåg, båt och bil kommer vi att ta hjälp av. Den 15 december lyfter vi till Sydafrika och Kapstaden. Turen kommer sedan att fortsätta till Bangkok, Filippinerna, Australien, Nya Zealand och Cook öarna. Avsluta gör vi i Sydamerika med Peru, Equador och Mexico för att sedan landa hemma i Stockholm igen.

PERU – VÅR SUMMERING

Jorden RuntPosted by Annette Svensson Wed, August 12, 2009 23:49:39
PERU – VÅR SUMMERING

Under kort tid, 3 veckor, har vi hunnit med väldigt mycket i detta äventyrsland. Vi har sett storstaden Lima, världens djupaste kanjon i Colca med världens största fågel Condoren, vi har sett ett nunnekloster som varit stängt för allmänheten i över 400 år, rest genom världens näst största bergskedja Anderna och där sett och mött massor av indianer i sina vackra kläder, sett Inkarikets vagga i Cuzco med dess omgivningar och världsundret Machu Picchu för att till sist avsluta med besök i världens lunga, dvs Amazonas, denna planetens största regnskog.

Allt detta i ett och samma land!

Vi är ordentligt trötta efter Peruvistelsen men det var vi beredda på att vi skulle bli. Trötta men väldigt tacksamma för att ha fått uppleva allt i detta fantastiska land. Vi tror även att när vi fått perspektiv på vår resa att Peru kommer, om möjligt, att stiga ytterligare i våra ögon.

Peru kan inte få något annat än högsta betyg! Wow!

Yeah, Svenssons were here!!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Margaretha Bergqvist-Nilsson Tue, April 10, 2012 16:24:09

Vill bara tacka från djupet av mitt hjärta för den fantastiska reseskildringen och de underbara bilderna, speciellt från Sydamerika!! Vi hämtade vår dotter i Peru 1981 och har själva varit på de flesta ställen ni berättar om....man blir nästan gråtfärdig av nostalgi. Tusen TACK!!!!

Margaretha i Trollhättan

e-mail: margaretha.bergqvist_nilsson@telia.com